انواع سنگ گرانیت برای کف سازی و تزئین داخل ساختمان

از پر طرفدارترین سنگ هادرصنعت ساختمان انواع سنگ گرانیت است که باتوجه به استحکام و مقاومت دربرابرجذب آب و مواد شیمیایی برای کف سازی بسیاراستفاده می شود و همچنین به علت زیبایی برای تزئین داخل ساختمان هم فراگیر شده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

انواع سنگ گرانیت برای کف سازی و تزئین داخل ساختمان

انواع سنگ گرانیت

انواع سنگ گرانیت امروزه استفاده از سنگهادرساختمان بسیار رواج پیداکرده است وخیلی از طراحان و مهندسان در ساختمان های خود علاقه به استفاده از سنگ طبیعی دارند. یکی از این سنگهای طبیعی سنگ گرانيت از نوع سنگ آذرین است. سنگ گرانيت کاربرد های زیادی دارد در نما، پله و کابینت و کانتر و کفپوش… که درنوع و رنگبندی بسیار فراوان درطبیعت وجود دارد و رنگبندی آن هم بستگی به کانی های موجود درسنگ آن منطقه دارد.

ازخصوصیات مهم سنگ آذرین می شودبه سختی ومقاومت آن وسختی بالا، رنگبندی زیاد، جذب آب پایین و مقاومت دربرابرموادشیمیایی… شمردکه همین نکات به استفاده از این سنگهابه عنوان کفپوش و درکفسازی بسیار کمک می کند. از معایب این سنگ هم می شود به عدم چسبندگی آن اشاره کردچون بسیارصاف و صیقلی است چسبندگی کافی به ملات ندارد، به علت سنگینی، وزن بالابارمرده زیادی به ساختمان واردمی کند،اکسیده شدن و زنگ زدگی دراین سنگ به دلیل وجود عنصر آهن زیاد رخ می دهد.این سنگ عایق صوت وحرارت نیست.انواع مختلف سنگ گرانيت وجوددارد، انواع سنگ گرانیت را می‌توان به چندصورت دسته بندی کرد از نظر رنگبندی :طیف صورتی، طیف خاکستری، طیف مشکی، طیف سبز، طیف آبی، طیف سفید، طیف قرمز ازنظر دانه بندی هم می شود دشت دانه و ریزدانه ازاین نظر هرچه دانه بندی این سنگ درشت ترباشد، استحکام آن کمترمی شود و امکان شکنندگی آن بیشتر می شود، سورت بندی هم به 3 نوع ممتاز، سوپر، درجه 1 تقسیم بندی می شود. وباتوجه به اینکه ایران جز کشورهای غنی درمنطقه ازنظر معادن سنگ است،از نظر این معادن هم می شود انواع مختلف سنگ گرانيت را تقسیم بندی کرد، که این معادن براساس نام منطقه تقسیم بندی می شوند.

گرانیت نهبندان

گرانیت خرمدره

گرانیت گل پنبه ای همدان

گرانیت زاهدان

گرانیت سبز بیرجند

گرانیت فیروزه ای بیرجند

گرانیت سبز جنگلی خراسان

گرانیت سبزکاهویی خراسان

گرانیت مروارید مشهد

گرانیت شاهین دژ

گرانیت مشکی سرکان

گرانیت چایان

گرانیت مشکی نطنز

گرانیت مشکی الموت

گرانیت سفید نطنز

گرانیت بروجرد

گرانیت الوند

گرانیت قرمز نائین

گرانیت قرمز گل آباد نایین

گرانیت قرمز اردستان

گرانیت قرمز یزد

گرانیت صورتی زنجان

گرانیت هلویی تایباد

سنگ گرانیت مشکی رگه دار

سنگ گرانیت مشکی رگه دار یکی از زیباترین سنگهای گرانيت که بسیار پر کاربرد است مخصوصا امروزه درمعماری مدرن بسیاراستفاده می شود.ومهندسان دکوراسیون و معماری در آشپزخانه ها و کانتر و کابینت آن را طراحی می کنند.و جایگاه ویژه ای برای آن قائل هستند سنگ گرانيت مشکی رگه دار است که بسیارفراگیر شده حتی جالب است از طرح این سنگ در صنعت نساجی و پارچه وپرده، مبلمان حتی وسایل و ظروف هم بسیاراستفاده می‌کنند.

رنگ مشکی درسنگ گرانيت، به خاطر بودن کانی های معدنی آمفیبول، بیتوتیت، پیروکسن والیوین است، ودر بازار دو درجه سنگ گرانيت مشکی رگه داروجوددارد درجه 1 و درجه 2 که خوب همان طور که مشخص است درجه 1 دارای رنگ مشکی یکنواخت. رگه های خاکستری همگن است ولی درجه 2 ناخالصی هایی هم درخود دارد. از برترین سنگ ها ی گ انیت مشکی که صادراتی هم هست می شود به سنگ گرانيت مشکی با رگه های طلایی اشاره کرد از جمله مهمترین معادن سنگ گرانيت مشکی می توان به هرچه رنگ سنگ گرانيت تیره ترباشد نشان دهنده آن است که کانی های بیشتر درآن وجوددارد ودرنتیجه مقاومت و استحکام آن هم بالاتراست. از مهمترین سنگ های گرانيت درایران می توانیم به گرانيت مشکی تویسرکان، الموت، نطنز، پیرانشهر… اشاره کنیم.از سنگ گرانيت در کانترهاوسطح رویی کابینت‌ها واپن وحتی دیوارتلوزیون استفاده کنیم که در کنار رنگهای روشن وسفید زیبایی بصری خاصی به محیط خانه می دهد. از دیگر کاربرد این سنگ در راه‌پله ها کفپوش و تاحدی نما (به علت سنگینی زیاد باید اسکوپ شود) وحمام وسرویس بهداشتی، حتی از این نوع سنگ در سنگ های بناهای یادبود هم استفاده می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما